Hoe kan ik de volgorde van de kolommen aanpassen in mijn portefeuille?

De volgorde van de kolommen kan aangepast worden via het tandwiel:

U krijgt een tabel te zien waar u de verschillende rubrieken een andere plaats kan geven door hierop te klikken en te verslepen:

Om de wijzigingen op te slaan, klikt u op 'Bevestigen'. Uw portefeuille zal enkele seconden later aangepast zijn.

Wenst u terug te keren naar de oorspronkelijke layout? Dan klikt u op 'Standaardweergave herstellen'.