Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

U kunt op elk moment zelf uw wachtwoord wijzigen via uw persoonlijke ‘Mijn Tijd’ omgeving.

U bent al aangemeld

U klikt in de blauwe balk bovenaan op ‘Mijn Tijd’ en gaat naar ‘Mijn account’. Klik rechts van ‘Logingegevens’ op ‘Wijzigen’ en geef eenmalig uw huidig wachtwoord in. Daarna vult u twee keer uw nieuw wachtwoord in en klikt op ‘Wijzigingen opslaan’.

U bent nog niet aangemeld

U klikt in de blauwe balk bovenaan op ‘Login’. Daarna geeft u uw e-mailadres en wachtwoord in. Eenmaal aangemeld klikt u op ‘Mijn Tijd’ en gaat u naar ‘Mijn account’. Klik rechts van ‘Logingegevens’ op ‘Wijzigen’ en geef eenmalig uw huidig wachtwoord in. Daarna vult u twee keer uw nieuw wachtwoord in en klikt op ‘Wijzigingen opslaan’.