Hoe sluit ik mijn app?

Als u problemen ondervindt met de app van Newspaper, dan raden wij aan om uw app geforceerd af te sluiten en later weer op te starten.

Hoe kan u uw app geforceerd afsluiten?

1. Via iPhone/iPad

• iPhone X/XS/XR
    • Open de appkiezer door langzaam vanaf beneden het scherm naar halverwege het scherm te vegen en laat dan los.
    • Veeg de app van Newspaper omhoog en dan verdwijnt deze uit de appkiezer.

• Andere iPhone (SE, 5s, 5, 5c, 6, 7, 8)
    • Open de appkiezer door snel 2x achter elkaar op de thuisknop te drukken.
    • Veeg de app van Newspaper omhoog en dan verdwijnt deze uit de appkiezer.

2. Via Android/tablet

• Tik op de 'Recent'-toets (vierkante toets onderaan het apparaat).
  • U krijgt een overzicht van alle openstaande apps.
  • Zoek hier de app van Newspaper en klik rechtsboven op het kruisje om de app te sluiten. Vanaf android 9.0 veegt u over de kleine weergave van de app van beneden naar boven.
  • Als u alle sluimerende apps wil sluiten, dan klikt u op 'Alles sluiten'.