Hoe kan ik de maand gratis lezen activeren?

U kunt de gratis maand activeren door te registreren op newspaper.com. Daarbij geeft u eerst uw e-mailadres op en stelt u een wachtwoord in. Vervolgens krijgt u een aantal interessante nieuwsbrieven van Newspaper voorgesteld. Daarna geeft u uw naam, voornaam en gsm-nummer in. Op uw gsm-nummer ontvangt u dan een sms met verificatiecode die u ingeeft op het registratiescherm op newspaper.com. Dan moet u enkel nog op ‘Bevestigen’ klikken om 1 maand gratis te lezen.