Wat als ik een fout e-mailadres heb ingegeven?

Staat het registratiescherm op newspaper.com nog open? Klik dan linksboven op ‘Terug’ tot u op het scherm terecht komt waar u uw e-mailadres hebt ingegeven. Geef daar het juiste e-mailadres in.

Hebt u het registratiescherm op newspaper.com al gesloten? Meld u dan aan op newspaper.com met het e-mailadres dat u hebt ingegeven, klik vervolgens rechtsboven op ‘Mijn Tijd’. Klik daarna op het tabblad ‘Mijn account’. Bij ‘Logingegevens’ klikt u op ‘Wijzigen’, daar kunt u uw e-mailadres aanpassen.